Uitgebreid nieuwsbericht

8 mei 2024

Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre


Het onderwerp is deze keer Dementie en ondersteuning thuis.

Als je in verband met dementie steeds meer zorg nodig hebt en een indicatie voor de Wet Langdurige Zorg hebt gekregen, kun je opgenomen worden in een verpleeghuis.

Maar wat als je niet naar een verpleeghuis wil, maar thuis wil blijven wonen! Hoe kom je dan aan de zorg die hiervoor nodig is?

Vanavond komt iemand van Anna Ouderenzorg. Deze kan ons vertellen over ‘Volledig Pakket Thuis’.

U bent op dinsdag 28 mei 2024 van harte welkom om uzelf te informeren én om andere lotgenoten te ontmoeten. Alzheimer Café vindt wederom plaats in café zaal De Dommelstroom, Bergstraat 32 te Dommelen.

Het programma start om 19.30 uur en eindigt ca. 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de toegang is gratis.

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.