Uitgebreid nieuwsbericht

8 mei 2024

Open Dag LTV Dommelen


Op 2 juni 2024 organiseert LTV Dommelen weer een open dag voor iedereen die kennis wil maken met tennis én met pickleball.

Maak met de hele familie** kennis met tennis tijdens de open dag van tennisvereniging LTV Dommelen (Norbertusdreef 31c, Dommelen).

Doe mee met een clinic, speel een wedstrijdje op een miniveld, maak kennis met het verslavende spelletje pickleball, test je snelheid met de snelheidsmeter of kom een heerlijke pannenkoek eten. Er is voor alle leeftijden en speelniveaus wat te beleven bij LTV Dommelen!

En wanneer jij er vandaag bij bent, krijg je niet alleen een LTV Dommelen presentje (op=op), maar kun je ook gebruikmaken van een unieke kortingsactie.

Dus kom gezellig op zondag 2 juni  tussen 12.30 en 15.30 uur naar de open dag en zie wat wij jou te bieden hebben!

* Blijf je na je proefabonnement lid, wordt de 55 euro in mindering gebracht op de contributie van het volgende hele jaar.
** Omdat het een familiedag is, is het tennispark gedurende deze dag een rookvrije zone - Buiten de hekken van het tennispark mag er wel gerookt worden.

 

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.