Uitgebreid nieuwsbericht

17 apr 2024

Kom je fiets versieren op 27 april!


In Dommelen richten we ons op Koningsdag op de kinderen. Kom jij ook je fiets versieren voor een gezellige oranje optocht?

Vanaf 11.00 uur is er de mogelijkheid voor de kinderen om bij de kraam van WeDommelen hun fiets te versieren voor de optocht van 12.00 uur.

Daarna is het verzamelen voor de optocht om 11.45 uur bij het begin van de toegangsweg naar het Martinusplein bij het start-spandoek. De start van de optocht is om 12.00 uur.

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.