Uitgebreid nieuwsbericht

23 apr 2024

Valkenswaard gaat voor Groen


Valkenswaard gaat voor groen en richt zich op klimaatadaptatie binnen de gemeente.

 

De bedoeling is om onze inwoners te informeren en enthousiast te maken voor vergroening. Daarom geven we behalve mezenkastjes nu ook mussenvilla’s weg. Hebben we deze keer 100 fruitboompjes in de aanbieding en gaan we door met de afkoppelcoaches, de geveltuintjes en het beplanten van boomspiegels.

Kijk in het Valkenswaards Weekblad voor meer informatie.

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.