Uitgebreid nieuwsbericht

17 apr 2024

SeniorenBelang Valkenswaard zoekt meedenkers


SeniorenBelang Valkenswaard is een stichting die opkomt voor de collectieve belangen van senioren (50+ers) in Valkenswaard. 

Wij hebben regelmatig contact met o.a. wethouders en ambtenaren van de  gemeente Valkenswaard, Raad van Bestuur van Valkenhof en Woningbelang, Ouderenbonden en Wijkraden. Ook steken wij onze voelhorens uit bij alle senioren van Valkenswaard.

Voor het algemeen bestuur zijn wij op zoek naar inwoners van Valkenswaard die willen meedenken over het seniorenbeleid binnen Valkenswaard voor de portefeuilles  Zorg en Welzijn; Wonen; Politiek; Bestaanszekerheid.

Voor de portefeuilles Wonen en Bestaanszekerheid zijn er vacatures. Maar u bent zeker ook welkom als u in het algemeen mee wilt denken.

Voor meer informatie zie onze website: www.seniorenvalkenswaard.nl of bel naar Hans Bimmel, voorzitter tel. 06 - 111 233 93 of Leny Peels, secretaris 040 - 20 43 697. U kunt ook een e-mail sturen naar secretariaat.sbv@gmail.com

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.