Uitgebreid nieuwsbericht

30 aug 2023

Open Dag Tennisvereniging LTV Dommelen


Maak met de hele familie* kennis met tennis tijdens de open dag van tennisvereniging LTV Dommelen.

Doe mee met een clinic, speel een wedstrijdje op een miniveld, test je snelheid met de snelheidsmeter, leef je uit op het springkussen of kom een heerlijke pannenkoek eten. Er is voor alle leeftijden en speelniveaus wat te beleven bij LTV Dommelen!

En wanneer jij er vandaag bij bent, krijg je niet alleen een LTV Dommelen presentje (op=op), maar kun je ook gebruikmaken van een unieke kortingsactie.

Dus kom gezellig op zondag 17 september tussen 12.30 en 15.30 uur naar de open dag en zie wat wij jou te bieden hebben!

MEEDOEN AAN EEN CLINIC?
Wil je zeker zijn van je deelname aan een clinic, schrijf je dan via het inschrijfformulier in (Klik hier).

* Omdat het een familiedag is, is het tennispark gedurende deze dag een rookvrije zone - Buiten de hekken van het tennispark mag er wel gerookt worden.

 

 

Poster A5

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.