Uitgebreid nieuwsbericht

25 jul 2023

Snelheidscampagne Dommelen-Zuid


Het is bewoners aan de doorgaande wegen in Dommelen vast niet ontgaan. Automobilisten en andere weggebruikers zijn nog niet gewend aan de nieuwe woonstraten van Dommelen en houden zich niet aan de snelheid in het 30 km gebied. Medio september starten we daarom een campagne ’Mijn buurt begint hier al. 30 is hard zat’! 

Om de campagne zo goed mogelijk te laten aanspreken, gebruiken we foto’s van inwoners uit Dommelen zelf. U dus! Alleen dan kunnen we indruk maken.

Wilt u met uw gezin, of wil uw kind op de foto? Laat het ons weten, uiterlijk 23 augustus via een e-mail aan verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl.

Alvast heel erg bedankt! Wilt u persoonlijk informatie over de campagne? Laat het ons weten per e-mail.

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.