Uitgebreid nieuwsbericht

18 okt 2019

Vernielingen bomen Dommelen-Zuid


Mocht je de overlastplegers op heterdaad betrappen, gelieve hier direct melding van te maken bij de Politie, via: 0900-8844.

 

In Dommelen worden de laatste weken op zaterdagnacht steeds jonge bomen vernield (nu al minstens 14). Ze worden doormidden geknakt en zijn dan waardeloos.

Vermoedelijk gaat het om jongelui, een buurtbewoner heeft ze namelijk gezien, maar niet aan durven spreken.

Bij deze de oproep om extra waakzaam en alert te zijn op deze vernielingen en verdachte situaties.Mocht je de overlastplegers op heterdaad betrappen, gelieve hier direct melding van te maken bij de Politie, via: 0900-8844.

 

vernieling bomen 1

 

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.