Uitgebreid nieuwsbericht

21 okt 2019

Uitnodiging Toekomst openbare ruimte


Woensdag 30 oktober De Hofnar 19.30 tot 21.00 uur

 

Praat mee over de toekomst van de openbare ruimte in Valkenswaard, Dommelen en Borkel & Schaft!

In 2021 wordt de nieuwe Omgevingswet ingevoerd. Elke gemeente, dus ook de gemeente Valkenswaard, stelt daarvoor een eigen omgevingsvisie op. In die omgevingsvisie beschrijven we als gemeente hoe die veilige, gezonde en prettige leefomgeving er voor ons uit ziet. De wet en de visie gaan dus over jouw gemeente, jouw wijk, jouw buurt!

Wat is belangrijk aan onze leefomgeving, onze openbare ruimte? Hoe moet het groen eruit zien, hoe houden we het veilig in onze straten, hoe zorgen we ervoor dat we duurzaam worden en blijven? Kortom, hoe vinden wij dat de gemeente Valkenswaard eruit moet zien?

Daar hebben we jouw hulp hard bij nodig. Jij weet immers als geen ander hoe het in jouw wijk gesteld is met die fysieke leefomgeving, oftewel het fysieke domein. Welke behoeften en ideeën heb jij voor dat fysieke domein in jouw wijk?

Kom naar de bijeenkomst op 30 oktober van 19.30 tot 21.00 uur in De Hofnar. Meld je aan door een mail te sturen naar toekomst@valkenswaard.nl en geef aan met hoeveel personen je komt. Geef hierbij ook aan in welke wijk je woont.

Gemeente Valkenswaard

Brief uitnodiging

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.