Uitgebreid nieuwsbericht

23 feb 2024

Bijeenkomst 'Een tegen eenzaamheid'


Eenzaamheid is een groot probleem in onze samenleving. Veel mensen voelen zich alleen of hebben weinig contact met anderen. Dat kan leiden tot gezondheidsklachten, depressie en een verminderde kwaliteit van leven. Daarom willen we samen met u actie ondernemen om eenzaamheid te bestrijden in onze gemeente.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor een inspirerende bijeenkomst op 20 maart 2024 van 17:00 tot 19:00 in De Hofnar. 

 

Wat kunt u verwachten: 
Tijdens de bijeenkomst kunt u uw ervaringen, ideeën en wensen delen over het thema eenzaamheid. Ook kunt u kennismaken met andere betrokken inwoners, organisaties en professionals. Samen gaan we op zoek naar effectieve oplossingen om eenzaamheid te voorkomen en te verminderen. 

Programma 
1.        Een warm welkom en inspirerend woord van onze dagvoorzitter over het cruciale belang van eenzaamheidsbestrijding; 
2.        Een korte film die het onderwerp tastbaar maakt en ons inleidt tot de discussie; 
3.        Interactieve groepssessies waarin we ideeën delen en input verzamelen over het bestrijden van eenzaamheid; 
4.        Een plenaire sessie om alle inzichten samen te brengen; 
5.        Afsluiting met een korte samenvatting van de opbrengst en een informele borrel om verder te netwerken. 

 

Kom jij ook? 
Bent u ook gepassioneerd over het bestrijden van eenzaamheid? Meld u dan uiterlijk 14 maart aan voor de bijeenkomst via deze link.

Uw betrokkenheid maakt het verschil! Deel gerust deze uitnodiging met mensen in uw netwerk. 

We hopen u te zien op 20 maart 2024! 

 

Namens de werkgroep “Eenzaamheid en Psychische Gezondheid”. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Elodie Majoor (elodie.majoor@valkenswaard.nl) of Maud Aarts (maud.aarts@valkenswaard.nl)  

 

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.