Uitgebreid nieuwsbericht

6 feb 2024

Alzheimer Café Valkenswaard-Waalre


Dementie is een progressieve ziekte. Dat betekent dat de gevolgen van de ziekte steeds in ernst toenemen en dat het aantal gevolgen (symptomen) ook toeneemt.

Hoewel de ziekte bij iedereen anders verloopt, wordt dementie vaak in fases verdeeld. Dat kan artsen helpen om beslissingen te maken over behandeling of medicijnen of geeft zorgprofessionals inzicht in waar ze op moeten letten.

De fases zijn een soort ‘gemiddeld’ verloop van de ziekte. Hierdoor zijn de fases ook niet scherp begrensd en lopen ze in elkaar over. Hoe dementie precies verloopt, hangt af van de soort dementie en de persoon die het heeft.

Dana Bruekers, psycholoog bij Valkenhof, gaat ons hierover informatie geven.

U bent op dinsdag 27 februari 2024 van harte welkom om uzelf te informeren én om andere lotgenoten te ontmoeten. Alzheimer Café vindt wederom plaats in café zaal De Dommelstroom, Bergstraat 32 te Dommelen.

Het programma start om 19.30 uur en eindigt ca. 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de toegang is gratis.

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.