Uitgebreid nieuwsbericht

13 sep 2023

Keuzes voor jouw leefomgeving


Van 4 t/m 17 september 2023 is er voor alle inwoners een enquête over de komende omgevingsvisie voor Valkenswaard.

Wat doen we komende jaren met de beperkte ruimte in onze gemeente? Valkenswaard groeit, maar niet alles kan…. Dat betekent dat we keuzes moeten maken voor woningen, groen, voorzieningen in wijken, vervoer, etc. Die keuzes komen in een omgevingsvisie voor de hele gemeente. Zodat iedereen met nieuwe (bouw)plannen weet wat de doelen zijn en kan meewerken om ze te realiseren. En we nu en in de toekomst een fijne, groene en gezonde leefomgeving hebben. De bedoeling is dat onze eerste omgevingsvisie begin 2024 klaar is; de gemeenteraad zal hem dan vaststellen.

Vul ook de enquête in
De omgevingsvisie voor Valkenswaard maakt de gemeente graag met inbreng van inwoners, ondernemers en organisaties. In een enquête hebben we belangrijke ruimtelijke keuzes op een rij gezet. Je kunt tot en met 17 september 2023 je mening geven. Het gaat over jóuw leefomgeving. Fijn als je ons helpt met een paar vragen. Klik op de link. Invullen kost ongeveer 5 minuten. Alvast bedankt voor je reactie!

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.