Uitgebreid nieuwsbericht

27 jan 2021

Peuterdorp is Jarig!


Peuterdorp Valkenswaard bestaat dit jaar vijftig jaar.

 

Zelf weet je er waarschijnlijk niet veel meer van, maar de eerste vier jaar van je leven waren bepalend voor wie je nu bent. Redenen genoeg om veel aandacht te besteden aan de peuterfase. Dat is nou precies wat Peuterdorp al vijftig jaar met heel veel plezier doet.

Op 26 januari bestaat Peuterdorp precies vijftig jaar. Door Corona is er niet veel ruimte om het jubileum uitgebreid te vieren. Toch willen wij hier even bij stil staan.

Om meer over dit jubileum te lezen klik hier voor het uitgebreide persbericht. 

Meer informatie en beeldmateriaal over Peuterdorp Valkenswaard kunt u vinden op www.peuterdorp.nl of verkrijgen via MarComeleon, contactpersoon Geoffrey van Gerven, geoffrey@marcomeleon.nl of
06 – 81 40 00 40.

vlnr. Danique Mies Corry de Chêne en Audrey Maas

vlnr. Danique Mies Corry de Chêne en Audrey Maas

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.