Uitgebreid nieuwsbericht

21 jan 2021

Soep bij u op de Stoep


3de Soepronde gaat van start

 

WeDommelen brengt nog een keer Soep bij u op de Stoep!

Aangezien de maatregelen nog strenger zijn geworden en de lockdown vooruit geschoven, gaan we beginnen met onze 3de soepronde ; 10 weken lang " soep bij u op de stoep "
Graag elke week opnieuw aanmelden via de mail naar eetenontmoet@wedommelen.nl. Zo krijgen ook andere mensen de kans een keertje soep te kunnen bestellen. Meldt u aan vóór iedere woensdag om op vrijdag de soep op uw stoep te hebben.
Ook nu hebben wij vrijwilligers die de soep bij u aan de deur brengen; alles volgens de geldende corona-regels , op gepaste afstand en met mondkapje.

De nieuwe data zijn:    
* vrijdag 12 febr.     
* vrijdag 19 febr
* vrijdag 26 febr.
* vrijdag   5 mrt.
* vrijdag 12 mrt.
* vrijdag 19 mrt.
* vrijdag 26 mrt.
* vrijdag 2 apr.
* vrijdag 9 apr.
* vrijdag 16 apr.

Wij wensen u alvast een smakelijk eten !!!!

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.