Uitgebreid nieuwsbericht

21 jan 2021

Soep bij u op de Stoep


3de Soepronde gaat van start

 

WeDommelen brengt nog een keer Soep bij u op de Stoep!

Aangezien de maatregelen nog strenger zijn geworden en de lockdown vooruit geschoven, gaan we beginnen met onze 3de soepronde ; 10 weken lang " soep bij u op de stoep "
Graag elke week opnieuw aanmelden via de mail naar eetenontmoet@wedommelen.nl. Zo krijgen ook andere mensen de kans een keertje soep te kunnen bestellen. Meldt u aan vóór iedere woensdag om op vrijdag de soep op uw stoep te hebben.
Ook nu hebben wij vrijwilligers die de soep bij u aan de deur brengen; alles volgens de geldende corona-regels , op gepaste afstand en met mondkapje.

De nieuwe data zijn:    
* vrijdag 12 febr.     
* vrijdag 19 febr
* vrijdag 26 febr.
* vrijdag   5 mrt.
* vrijdag 12 mrt.
* vrijdag 19 mrt.
* vrijdag 26 mrt.
* vrijdag 2 apr.
* vrijdag 9 apr.
* vrijdag 16 apr.

Wij wensen u alvast een smakelijk eten !!!!

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.