Uitgebreid nieuwsbericht

21 aug 2019

Maak kennis met tennis bij LTV Dommelen


LTV Dommelen organiseert op zaterdag 31 augustus 2019 vanaf 10.00 uur een gratis tennisclinic!

 

De tennisclinic is voor jong en oud en voor iedereen vrij toegankelijk. Vooral kinderen die deel hebben genomen aan de DoeWeek en enthousiast zijn geworden kunnen onder begeleiding van professionele trainers nader kennismaken met tennis. Ook de ouders van deze kinderen krijgen de mogelijkheid om onder de inspirerende leiding van professionele trainers kennis te maken met de tennissport.

Dit geldt ook voor iedereen die al een poos niet heeft gespeeld en wil proberen of ze het (weer) leuk vinden om te spelen.

De jeugd is op zaterdag 31 augustus 2019 vanaf 10.00 uur van harte welkom op onze tennisbanen op het sportpark achter de Norbertusdreef in Dommelen. Ouders kunnen dan op ons terras kijken en genieten van het spel en enthousiasme van hun kinderen.

Vanaf 12.30 tot 14.00 uur zijn (jong) volwassenen (vanaf 15 jaar) welkom op ons sportpark om deel te nemen aan de tennisclinic.

Er is een ballenkanon en een service snelheidsmeter aanwezig. Wie heeft de beste en hardste service??

Mocht je die dag niet kunnen, kom dan eens kijken naar het Open Dommelen tennistoernooi van 1 tot 8 september. Er wordt dan gespeeld vanaf 18.00 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur.

Voor meer informatie bezoek onze website www.ltvdommelen.nl, daar vind je nadere details van zowel de tennisclinic als het tennistoernooi.

logo ltv

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.