Uitgebreid nieuwsbericht

21 aug 2019

Maak kennis met tennis bij LTV Dommelen


LTV Dommelen organiseert op zaterdag 31 augustus 2019 vanaf 10.00 uur een gratis tennisclinic!

 

De tennisclinic is voor jong en oud en voor iedereen vrij toegankelijk. Vooral kinderen die deel hebben genomen aan de DoeWeek en enthousiast zijn geworden kunnen onder begeleiding van professionele trainers nader kennismaken met tennis. Ook de ouders van deze kinderen krijgen de mogelijkheid om onder de inspirerende leiding van professionele trainers kennis te maken met de tennissport.

Dit geldt ook voor iedereen die al een poos niet heeft gespeeld en wil proberen of ze het (weer) leuk vinden om te spelen.

De jeugd is op zaterdag 31 augustus 2019 vanaf 10.00 uur van harte welkom op onze tennisbanen op het sportpark achter de Norbertusdreef in Dommelen. Ouders kunnen dan op ons terras kijken en genieten van het spel en enthousiasme van hun kinderen.

Vanaf 12.30 tot 14.00 uur zijn (jong) volwassenen (vanaf 15 jaar) welkom op ons sportpark om deel te nemen aan de tennisclinic.

Er is een ballenkanon en een service snelheidsmeter aanwezig. Wie heeft de beste en hardste service??

Mocht je die dag niet kunnen, kom dan eens kijken naar het Open Dommelen tennistoernooi van 1 tot 8 september. Er wordt dan gespeeld vanaf 18.00 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur.

Voor meer informatie bezoek onze website www.ltvdommelen.nl, daar vind je nadere details van zowel de tennisclinic als het tennistoernooi.

logo ltv

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.