Uitgebreid nieuwsbericht

10 jun 2024

Alzheimer Café Valkenswaard-Waalre


Als afsluiting van het eerste halfjaar organiseren we weer een gezellige avond, waarbij de focus staat op ontmoeten en samen zingen.

Muziek en liedjes, vooral van vroeger, blijven lang aanwezig in het geheugen van mensen met dementie. Dat deel van het geheugen gaan we vanavond aanspreken onder leiding van het Trio Houdou. Zoals de naam al een beetje verraad, zal er een Brabantse tintje aanzitten.

Na deze avond zeggen we even ‘Houdoe’ en hopen jullie weer te zien na de zomerpauze op 20 augustus. In verband met Dommelen kermis is het die keer een week vervroegd en wel naar de 3e dinsdag van de maand.

Om met Trio Houdoe, houdoe te zeggen bent u op 25 juni van harte welkom in het Alzheimer Café. Samen zingen en elkaar ontmoeten gebeurt weer in onze vertrouwd café-zaal De Dommelstroom, Bergstraat 32 te Dommelen.

‘Een gezellige avond met muziek’ start om 19.30 uur en eindigt ca. 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de toegang is gratis.

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.