Uitgebreid nieuwsbericht

24 okt 2023

GESLAAGDE PICKLEBALL CLINIC - GAAT PICKLEBALL DOMMELEN VEROVEREN


Op zondag 8 oktober 2023 werd door L.T.V. Dommelen, met medewerking van We Dommelen en de KNLTB, in sporthal De Belleman in Dommelen een Pickleball clinic gehouden.

Met ruim 30 deelnemers was het een geslaagde clinic waarbij de deelnemers enthousiast waren over het spel. Leuk, intensief, en laagdrempelig om het te spelen waren veel gehoorde reacties.

Veel deelnemers vroegen dan ook of er een vervolg op de clinic komt om het spel vaker te kunnen spelen en om het spel beter onder de knie te krijgen.

L.T.V. Dommelen heeft dan ook besloten dat het project een vervolg krijgt. Op zondag 29 oktober zal er een vervolg komen op de clinic en wordt in sporthal De Belleman een nieuw pickleball event gehouden van 13.00 tot 14.30 uur. Om 13.00 uur zal een mini clinic gehouden worden voor nieuwe deelnemers om de basis vaardigheden en spelregels onder de knie te krijgen, terwijl voor anderen de banen beschikbaar zijn om met elkaar te spelen. Iedereen is welkom en je kunt individueel inschrijven.

Aanmelden voor dit Pickleball Event kan op de website van L.T.V. Dommelen (www.ltvdommelen.nl) 

Pickleball Clinics 08-10 (2)

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.