Uitgebreid nieuwsbericht

9 mei 2023

Koningsfeest weer goed geslaagd!


Het Koningsfeest in Dommelen is weer goed bezocht. Mede dankzij het mooie weer en een positieve inzet van Dommelse verenigingen en wijkcommissie WeDommelen waren het vooral stralende gezichten van kinderen deze dag!

Fotograaf Leo Peters maakte een aantal mooie foto's van deze geslaagde dag en de VOS maakte een mooie sfeerimpressie, welke hier te zien is.

 

 

koningsdag 2023 2

koningsdag 2023 3

koningsdag 2023 4

koningsdag 2023 5

koningsdag 2023 6

koningsdag 2023 7

 

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.