Uitgebreid nieuwsbericht

27 feb 2023

En Ik Dan?!


Steunpunt Mantelzorg Verlicht ondersteunt mantelzorgers in de gemeente Valkenswaard. En veel mantelzorgers die we spreken geven aan dat de zorg alleen maar meer wordt. 

Je wilt graag deze zorg geven maar naast jouw mantelzorgtaken heb je ook een eigen leven, met mogelijk een gezin, werk en andere bezigheden. Hoe hou je al die ballen in de lucht? Kom naar de bijeenkomst En Ik Dan?! Je kunt je verhaal kwijt en krijgt tips en handvaten om beter voor jezelf te zorgen.

Deze gratis bijeenkomst vindt plaats op:
Woensdag 8 maart
Tijd: 13:30 tot 15:30
Locatie: Theater de Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA
Valkenswaard

Meld je aan via:
info@mantelzorgverlicht.nl of telefonisch 088 0031 168.

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.