Uitgebreid nieuwsbericht

18 nov 2022

Lotgenotenactiviteit Stichting Nooit Voorbij


Woensdagmiddag 23 november aanstaande organiseert Stichting Nooit Voorbij Brabant/Limburg een lotgenotenactiviteit voor broertjes en zusjes, neefjes en nichtjes en vriendjes en vriendinnetjes van een overleden kindje. Een creatieve activiteit waarbij er ruimte is om met elkaar te knutselen maar ook om met elkaar te kletsen. In ieder geval met het doel de kinderen te laten voelen dat ze niet alleen zijn in deze ervaring.

Stichting Nooit Voorbij is dankbaar gebruik te mogen maken van Ons Dommels Plèkske. WeDommelen stelt deze ruimte graag beschikbaar als ontmoetingsplek, daar dit goed binnen de doelstelling valt om elkaar in ontspannen sfeer te ontmoeten en deze vraag is ontstaan vanuit de bewoners van Dommelen.

Lotgenotenactiviteit 
De vrijwilligers van Stichting Nooit Voorbij gaan samen met de kinderen bloempotten versieren en beplakken, ranja drinken, kletsen en uiteraard iets lekkers snoepen. En wie weet vullen we de bloempot nog met iets moois!
Voor de ouders en/of begeleiders staat koffie en thee klaar op de stamtafel waaraan men elkaar kan ontmoeten.

Tijdstip: Woensdagmiddag 23 november 2022, van 14:30 tot uiterlijk 16:30
Locatie: “Ons Dommels Plèkske”, in samenwerking met We-Dommelen, Van Bruhezedal 1 in Dommelen.
Toegang gratis, een vrije gift is welkom.

Aanmelden: Kim@stichtingnooitvoorbij.nl
 

Volgende bijeenkomst is dinsdagochtend 6 december voor volwassenen en kinderen die een studiedag hebben.

 

 

Stichting Nooit Voorbij is een landelijke stichting die ten doel heeft het ondersteunen van ouders, broertjes en zusjes van een overleden kind. Zij hopen te kunnen helpen bij het verwerken van hun verlies, onder andere door het schrijven van hun verhaal ter herinnering aan het overleden kind. Maar ook het organiseren van landelijke en regionale bijeenkomsten en evenementen zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten om te delen. Het Brabantse team is gevestigd in Dommelen, gemeente Valkenswaard en is ook goed toegankelijk voor Noord-Limburg.

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.