Uitgebreid nieuwsbericht

19 okt 2020

Ik geef je ValkenswaardKado!


Om de lokale ondernemers in Valkenswaard, Dommelen en Borkel en Schaft te steunen komt er een lokale kadobon op de markt: “ValkenswaardKado”. 

 

ValkenswaardKado is verkrijgbaar in de coupures € 5,00, € 7,50, € 10,00, € 15,00, € 20,00 en € 25,00. De kadobonnen zijn vanaf vrijdag 6 november te koop bij VVV Valkenwaard.

U geeft hiermee een écht Valkenswaards kado en de ondernemers zijn blij met uw steun!

De ontvanger van ValkenswaardKado kan een prachtig geschenk kiezen bij vele ondernemers in Valkenswaard, Dommelen en Borkel en Schaft, waarbij 100% van de waarde bij de ondernemer terecht komt.

In elke kado-envelop zit een lijst van ondernemers die de kadobonnen accepteren. Deelnemende ondernemers hebben een kassasticker “wij accepteren ValkenswaardKado” en ook op  www.VisitValkenswaard.nl kunt u een totaaloverzicht vinden. 

De lokale ondernemers hebben zeer enthousiast gereageerd op de komst van een lokale kadobon en er hebben zich al veel acceptanten gemeld. Bent u een ondernemer en wilt u ook ValkenswaardKado gaan accepteren? Dat kan!

Geen instapkosten.
Geen marge.
Geen administratiekosten.
Deelname is geheel gratis.
U kunt zich makkelijk aanmelden als acceptant door een kort bericht te sturen aan info@visitvalkenswaard.nl

ValkenswaardKado is een initiatief van Stichting Valkenswaard Marketing, Centrummanagement Valkenswaard en VVV Valkenswaard. Door een hechte samenwerking tussen deze 3 organisaties kunnen we Valkenswaard nog beter op de kaart zetten en een product zoals ValkenswaardKado ontwikkelen. We werken samen aan het 'merk' Valkenswaard onder de noemer "Visit Valkenswaard".

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.