Uitgebreid nieuwsbericht

19 okt 2020

Ik geef je ValkenswaardKado!


Om de lokale ondernemers in Valkenswaard, Dommelen en Borkel en Schaft te steunen komt er een lokale kadobon op de markt: “ValkenswaardKado”. 

 

ValkenswaardKado is verkrijgbaar in de coupures € 5,00, € 7,50, € 10,00, € 15,00, € 20,00 en € 25,00. De kadobonnen zijn vanaf vrijdag 6 november te koop bij VVV Valkenwaard.

U geeft hiermee een écht Valkenswaards kado en de ondernemers zijn blij met uw steun!

De ontvanger van ValkenswaardKado kan een prachtig geschenk kiezen bij vele ondernemers in Valkenswaard, Dommelen en Borkel en Schaft, waarbij 100% van de waarde bij de ondernemer terecht komt.

In elke kado-envelop zit een lijst van ondernemers die de kadobonnen accepteren. Deelnemende ondernemers hebben een kassasticker “wij accepteren ValkenswaardKado” en ook op  www.VisitValkenswaard.nl kunt u een totaaloverzicht vinden. 

De lokale ondernemers hebben zeer enthousiast gereageerd op de komst van een lokale kadobon en er hebben zich al veel acceptanten gemeld. Bent u een ondernemer en wilt u ook ValkenswaardKado gaan accepteren? Dat kan!

Geen instapkosten.
Geen marge.
Geen administratiekosten.
Deelname is geheel gratis.
U kunt zich makkelijk aanmelden als acceptant door een kort bericht te sturen aan info@visitvalkenswaard.nl

ValkenswaardKado is een initiatief van Stichting Valkenswaard Marketing, Centrummanagement Valkenswaard en VVV Valkenswaard. Door een hechte samenwerking tussen deze 3 organisaties kunnen we Valkenswaard nog beter op de kaart zetten en een product zoals ValkenswaardKado ontwikkelen. We werken samen aan het 'merk' Valkenswaard onder de noemer "Visit Valkenswaard".

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.