Uitgebreid nieuwsbericht

25 sep 2020

Komende maand in GeheugensteuN


Geheugen opfrissen

 

De tijd vliegt. Zegt de een. Voor een ander kruipt hij tergend langzaam. Op 6 maart van dit jaar vond de laatste inloop plaats van GeheugensteuN. Voelt dat kort- of lang geleden voor jou? Onze herinnering gaat met golven. Wetenschappers zeggen dat ons geheugen even onbetrouwbaar is als de president van … oh, voorzichtig; géén politiek. Wél diplomatiek blijven. Voorzichtig zijn. Dat is immers een erg belangrijke houding geworden als gevolg van corona. Tijdens de eerste samenkomst na de lock down wisselen we daar graag onze ervaringen over uit. Dat is op vrijdag 2 oktober a.s. om 14 uur. Er zal geen speciale gast zijn want op dit gebied zijn we ongemerkt allemáál specialist geworden. Het grote verschil met vroeger is dat je je aan moet melden. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen. We zullen dus voor binnenkomst een gezondheidscheck moeten doen.

GeheugensteuN is een open inloop op de eerste vrijdag van de maand. Een plezierige plek voor ontmoeting en informatie. Het is bedoeld voor mensen die te maken hebben met vergeetachtigheid (zoals bij burn-out, depressie, niet aangeboren hersenletsel of beginnende dementie). Maar ook voor mensen om hen heen. Zoals familie, buren, vrienden, winkeliers enzovoort. Iedereen met interesse in dit onderwerp is van harte welkom. Het programma bevat zowel terugkerende als eenmalige activiteiten, verzorgd door deskundige medewerkers. GeheugensteuN is een activiteit van Cordaad Welzijn.

Aanmelden is verplicht en kan via renevannieuwkuijk@cordaadwelzijn.nl of via tel. 06 – 19 37 33 74

 Elke eerste vrijdag van de maand van 14 – 16 uur Vóór de Boeken in de bibliotheek, Hofnar 16 te Valkenswaard.

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.