Verenigingen & stichtingen

Ouderensoos de Belleman

Adresgegevens:

Ouderensoos de Belleman

Dommelen

Contactgegevens:

Telefoon:
E-mail:
Website: www.ouderensoosbelleman.nl

Aanvullende informatie

Aantal leden: 50 - 100

Activiteiten van Ouderensoos de Belleman

De soos middagen
Wij houden onze gezellige soos middagen in het café van De Belleman: iedere maandagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Op deze middag is 1 kop koffie of thee gratis en zijn er allerlei leuke activiteiten zoals biljarten, sjoelen, kaarten (rikken), kaarten maken en allerlei gezelschapsspelen zoals Rummikub en Triominos. In oktober hebben we zelfs een speciale kienmiddag op de planning staan!
 
Gezellige uitstapjes
Daarnaast maken we ook eens per maand een uitstapje naar een museum of gaan we lekker kegelen, bowlen, genieten we van oud Hollandse spelen of is er een interessante lezing over allerlei onderwerpen. Een uitstapje met de bus kan natuurlijk ook gewoon; eventueel in samenwerking met KBO.
 
Leuke, gezonde buitenactiviteiten
Hoewel al die binnen activiteiten leuk zijn, zijn ook de buitenactiviteiten belangrijk. We gaan dan ook regelmatig fietsen, kanoën, of gezellig een potje jeu de boules spelen afsluitend met een lekkere barbecue. Ook de belangrijke feestdagen als Nieuwjaar, Kerst en Sinterklaas vieren we fijn samen.
 
De Ouderensoos biedt alles waar je maar behoefte aan zou kunnen hebben. Zijn er problemen met de computer? Dan is er een computerhulp die het voor je op kunt lossen. Ben je ziek? Dan sturen we je een kaartje of brengen we een bezoekje. Wat we nog meer doen, lees je in het activiteitenboekje dat ieder jaar uitgegeven wordt. Of kijk op www.ouderensoosbelleman.nl.

Mis je nog informatie of staat jouw Dommelse vereniging of stichting hier nu nog niet tussen? 

Meld dit dan via info@wedommelen.nl

Ook kun je via dit mailadres het logo (bij voorkeur als jpg) aanleveren, zodat wij het bij de betreffende vereniging of stichting kunnen plaatsen. 

Inloggen Aanmelden