N69

Inmiddels is de aanleg van de nieuwe N69 – ook wel Westparallel genoemd – een feit. Boskalis is al begonnen met de sonderingen en dit jaar gaan de graafwerkzaamheden beginnen. Aangezien een belangrijk aansluitpunt komt bij de Westerhovenseweg in Dommelen, is het belangrijk dat de juiste maatregelen worden genomen om de leefbaarheid van onze dorpsgenoten te waarborgen.
 
Bijeenkomsten omtrent de aanleg van de N69
In overleg tussen We Dommelen en de Gemeente is besloten om een aantal bijeenkomsten te organiseren, waar omwonenden een bijdrage kunnen leveren aan de definitieve oplossing. Natuurlijk is er al een blauwdruk, maar de definitieve invulling vindt plaats met de direct betrokkenen. Met name gaat het om de bewoners van de Westerhovenseweg, Monseigneur Smetstraat, Brouwerijdreef, Tienendreef, Norbertusdreef en de Bergstraat. Verder zullen ook alle inwoners van Dommelen op de hoogte worden gehouden. De Gemeente organiseert binnenkort een informatieavond voor alle inwoners van Dommelen, om daarna in gesplitste groepen sessies te organiseren voor de direct betrokkenen.
n69landscape
Alle updates direct in overzicht
Op de nieuwe interactieve website www.WeDommelen.nl wordt een aparte pagina ingericht, die onmiddellijk via een speciale knop is te bereiken. Zo kunt u snel zien, wat de status van dat moment is, maar wat belangrijk is – u kunt hier informatie geven. Zo willen we gezamenlijk - We Dommelen, het bedrijfsleven, de verenigingen, het onderwijs en niet te vergeten onze inwoners - de mogelijkheid geven om mee te denken.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!
Meer over de N69:

De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.