Agenda

Repair Café: Laat je defecte spullen door vrijwilligers maken

zaterdag 9 oktober 2021 11:00 tot 14:00 uur

Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Met een wollen pet waar mottengaatjes in zitten? Een staafmixer die dienst weigert? Weggooien? Mooi niet! Repareer ze in het Repair Café Valkenswaard.
 
Ontmoeten en gratis laten repareren
Het Repair Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats, waar inwoners uit de gemeente Valkenswaard hun kapotte spullen gratis kunnen laten repareren door deskundige vrijwilligers.  Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, drinkt een kop koffie of thee of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders.

Samen kunnen we meer
Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen. Lees hier de Huisregels die in ons Repair Café worden gehanteerd. Wij wijzen er met name op dat het de bedoeling is dat de bezoeker gedurende de reparatie zelf aanwezig blijft – enerzijds om een helpende hand te bieden, anderzijds om vragen over het ingebrachte te beantwoorden.
 
Neem een kijkje op onze website:
www.repaircafevalkenswaard.wordpress.com

<< terug naar de agenda

Is er een activiteit in Dommelen die je graag op de agenda zou willen zien ?

Geef de naam van de activiteit door, wie er aan mee mogen doen, waar het te doen is, aanvangstijd, eventuele eindtijd, of er kosten aan verbonden zijn of andere informatie,

Stuur een mailtje met deze informatie naar: info@wedommelen.nl .