Agenda

Alzheimer café: Voorstelling 'Strepen op het raam'

zaterdag 9 november 2019

Vooraankondiging

Stichting Zet presenteert in samenwerking met De Kwekerij Theaterproducties ‘Strepen op het raam’, een lichtvoetige theatervoorstelling over dementie en de kracht van de verbeelding.

Met ‘Strepen op het raam’ wil Stichting Zet overal in Brabant bewustwording rondom dementie vergroten en de discussie openen over de urgentie van een dementievriendelijke samenleving. Onder begeleiding van Stichting Zet gaan we na de voorstelling hierover in gesprek met het publiek.

De voorstelling laat de verwarring en twijfel zien waarmee zowel de persoon met (beginnende) dementie zelf als zijn naasten geconfronteerd worden. Eerst lijkt het om ‘gewone’ vergeetachtigheid te gaan, maar als vader zichzelf steeds vaker in de problemen brengt wordt de ernst van de situatie duidelijk. De voorstelling is licht-melancholisch van toon, maar heeft ook oog voor de absurde momenten die deze ziekte met zich meebrengt. Zowel thuis, als in contact met de buitenwereld.  

Zaterdag 9 november

Aanvang 13.30 uur

Locatie: Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19, Waalre

Aanmelden: telefoonnummer 040 2282501  E-mail: reservering@waalre.nl

Toegang gratis.

Organisatie: en meer informatie?  René van Nieuwkuijk, telefoon 06 – 19 37 33 74

 

<< terug naar de agenda

Is er een activiteit in Dommelen die je graag op de agenda zou willen zien ?

Geef de naam van de activiteit door, wie er aan mee mogen doen, waar het te doen is, aanvangstijd, eventuele eindtijd, of er kosten aan verbonden zijn of andere informatie,

Stuur een mailtje met deze informatie naar: info@wedommelen.nl .