Uitgebreid nieuwsbericht

8 nov 2023

Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre


Rouwen terwijl iemand nog leeft. Het verlies dat je voelt bij dementie, lijkt
erg op rouwen na een overlijden. Soms heb je dat zelf niet in de
gaten. De persoon waar je vroeger mee getrouwd was, is iemand anders
aan het worden, is aan het veranderen. Bij iedere verandering raak je een
stukje kwijt.

Het voelen van rouw en verlies bij dementie is dus heel normaal. Je rouwt om dat wat je langzamerhand aan het verliezen bent. Hoe gaan we hiermee om?

We gaan in gesprek met Christian van Zitteren, geestelijk verzorger en verlies- &  rouwtherapeut, over dit moeilijke maar interessante onderwerp.

U bent op dinsdag 28 november van harte welkom om uzelf te informeren én om andere lotgenoten te ontmoeten. Alzheimer Café vindt zoals gewoonlijk plaats in café zaal De Dommelstroom, Bergstraat 32 te Dommelen.

Het programma start om 19.30 uur en eindigt ca. 21.00 uur. De zaal is
open vanaf 19.00 uur en de toegang is gratis.

(In december is er geen Alzheimer Café)

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.