Uitgebreid nieuwsbericht

12 apr 2023

Alzheimer café Valkenswaard/Waalre


Dementie en het zelfgekozen levenseinde.

Bij de diagnose dementie word je geconfronteerd met de eindigheid van het leven.  Voor veel mensen kan het een houvast betekenen om te weten hoe het ziekteproces verloopt en op welk moment je invloed kunt hebben op het levenseinde. Op dinsdag 25 april as. organiseren Alzheimer café Valkenswaard-Waalre en de NVVE (Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde) een lezing over dementie en het zelfgekozen levenseinde. In deze lezing krijgt u antwoord op vragen als: Wanneer kan euthanasie bij dementie? Wat is de waarde van een wilsverklaring? Wat kan en mag de (huis) arts?

De NVVE voorlichter, Ruud Bos, geeft een aantal praktische tips om u op weg te helpen zodat u zelf de regie in handen kunt houden. U bent op dinsdag 25 april van harte welkom om uzelf te informeren én om andere lotgenoten te ontmoeten. Alzheimer Café vindtzoals gewoonlijk plaats in café zaal De Dommelstroom, Bergstraat 32 in Dommelen. Het programma start om 19.30 en eindigt om en nabij 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.