Uitgebreid nieuwsbericht

17 mrt 2023

Reanimatiecursus


Op zaterdag 15 april 2023 van 09:00 tot 13:00 is er weer een reanimatiecursus op Gelukken 15A in Valkenswaard.

Bij deze cursus leer je onder begeleiding hoe je moet reanimeren en een AED gebruikt en oefen je op reanimatiepoppen. Wanneer je de cursus goed afrondt, krijg je na afloop van de cursus een Europees erkend Rode Kruis Reanimatiecertificaat.

Voor meer informatie over deze cursus kun je mailen naar ehbo.brabantzuidoost@rodekruis.nl of een kijkje nemen op www.rodekruis.nl/brabantzuidoost

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.