Uitgebreid nieuwsbericht

6 mrt 2023

Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre


“Dementie en technische hulpmiddelen”

Ook mensen met dementie blijven langer thuis wonen. Dit kan alleen met goede zorg van mantelzorg of thuiszorg. Voor deze verzorgers kan het een zware taak zijn. Gelukkig komen er steeds meer technische hulpmiddelen op de markt, de zogenaamde Domotica, voor in de thuissituatie.

Vanavond komen praktische voorbeelden aan bod: wat is er te koop en wat heb je er aan? Iemand vanuit een zorgwinkel is uitgenodigd voor informatie over de mogelijkheden en om vragen te beantwoorden.

Kom naar het Alzheimer Café op dinsdag 28 maart a.s. Het programma begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur.   

De zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis.

De avond vindt zoals gewoonlijk plaats in café zaal De Dommelstroom, Bergstraat 32 in Dommelen

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.