Uitgebreid nieuwsbericht

3 jan 2023

Psysalon in de Hofnar in Valkenswaard


Psysalon heeft tot doel mensen, familieleden, betrokkenen en hulpverleners te ondersteunen en te inspireren. Bij Psysalon is iedereen welkom.  

Verlies overkomt je, hoe overkom ik verlies?

Na een groot verlies rouwen we. We verwerken het verlies. Meestal denken we bij rouw aan het verliezen van iemand door overlijden. Maar je kan ook rouwen na een ander groot verlies. Bijvoorbeeld na verlies van gezondheid door ziekte, verlies van een partner na een scheiding, verlies van je baan, of verlies van hoop op een kind. 

Psysalon  
Psysalon heeft tot doel mensen, familieleden, betrokkenen en hulpverleners te ondersteunen en te inspireren. Bij Psysalon is iedereen welkom.  
(Ervarings-)deskundigen gaan met behulp van gespreksleider Wil van der Laak met elkaar in gesprek over het thema van deze avond. Niet alleen de (ervarings-) deskundigen voeren het gesprek maar ook de bezoekers worden actief betrokken zich te mengen in het gesprek. Op deze manier hoor je ook de verhalen van andere mensen om jou heen. Zo vindt er een aantal keren per jaar een Psysalon plaats in Valkenswaard met telkens een ander thema. 

 

Rouw en verlies 
Verlies is ingrijpend: er is tijd voor nodig om het te verwerken. Hoeveel tijd, dat verschilt per persoon. Verwerken doet iedereen op zijn eigen manier. Mensen denken en voelen vaak verschillende dingen. De een ervaart boosheid, de ander verdrietig. Of iemand is opgelucht omdat een moeilijke periode voorbij is. Misschien heb je een leeg gevoel, of voel je verschillende emoties tegelijk. Rouwen is voor veel mensen een intense en moeilijke periode in hun leven. 

Hoe is dit voor jou? Praat erover tijdens deze Psysalon en ontdek, ik ben niet de enige! 

Psysalon ‘Verlies overkomt je, hoe overkom ik verlies?’ vindt plaats op donderdag 12 januari 2023 tussen 19.30 en 21.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur en er staat koffie en thee klaar. De bijeenkomst vindt plaats in de Hofnar, boven de bibliotheek.  

Aanmelden is gewenst, maar niet verplicht.
Aanmelden kan via patricia.van.wegberg@ggze.nl

Wilt u meer weten over Psysalon? Bel Patricia 06 – 83669037 of mail haar via bovenstaand emailadres. 

 

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.