Uitgebreid nieuwsbericht

23 dec 2022

Boomfeestdag groot succes!


Het sportpark aan de Norbertusdreef in Dommelen is sinds 14 december weer een stuk groener! Ongeveer 70 leerlingen van basisscholen Sint Martinus en Agnetendal staken op de Boomfeestdag flink de handen uit de mouwen en plantten maar liefst 50 bomen en zo’n 1.000 stuks bosplantsoen!

Ze deden dat samen met medewerkers van de gemeente Valkenswaard, leden van het IVN afdeling Valkenswaard-Waalre en van de sportverenigingen op het park: tennisvereniging LTV Dommelenen de jeu de boulesverenigingen PC Dommels Boeleke en Pétanque Club Dommelen. Ook diverse omwonenden boden de helpende hand.

Het nieuwe groen zorgt voor meer biodiversiteit in het park. Park Norbertusdreef wordt zo een veelzijdig bomen- en plantenpark. Binnenkort stelt de gemeente het open voor iedereen, zodatbuurtbewoners en anderen er een mooi ommetje door het groen kunnen maken.

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.