Uitgebreid nieuwsbericht

12 jan 2023

Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre


Dinsdag 31 januari is er de eerste bijeenkomst in 2023 in het Alzheimer Café. Het onderwerp van de avond is “Dementie en dagbesteding”.

Voor zowel de persoon met dementie als de mantelzorger kan het fijn zijn, om een passende dagbesteding te zoeken. Maar wat is passend en wat is het belang van dagbesteding? Waar kan je voor informatie terecht en heb je al dan niet een indicatie nodig? Al deze vragen zullen vanavond aan bod komen bij het Alzheimer Café. Rinie Goossens (zorgboerderij Brugske) en Ietje Verhoeven (Zorgtraject begeleidster Valkenhof) zullen alle ins and outs verduidelijken.

Kom naar het Alzheimer Café op dinsdag 31 januari a.s.Het programma begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur.   

De zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis.

De avond vindt zoals gewoonlijk plaats in café zaal De Dommelstroom, Bergstraat 32 in Dommelen

 

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.