Uitgebreid nieuwsbericht

29 jun 2022

DOE-WEEK zoekt vrijwilligers!


Ook dit jaar is weer grote behoefte aan vrijwilligers. Het is steeds lastig om voldoende vrijwilligers te vinden en Geoffrey van Gerven vreest dat het dit jaar niet anders zal zijn. 

‘De vakantie van de basisscholen valt dit jaar heel laat; veel scholen in het voortgezet onderwijs zijn dan al begonnen. Daardoor zullen er minder jonge vrijwilligers – het kan al vanaf 15 jaar - beschikbaar zijn.’ Er zijn naar schatting 250 vrijwilligers nodig. Als er dit jaar een tekort dreigt, sluit de organisatie niet uit dat er een beroep gedaan zal worden op de ouders. ‘Mogelijk gaan we papa’s en mama’s vragen om enkele dagen mee te helpen bij de activiteiten. Bij veel kindervakantieweken is dat al jaren heel normaal.’ Aanmelden als vrijwilliger kan via het aanmeldformulier op de website. Opa's, oma's, vaders, moeders, oudere broers en zussen, vrienden en kennissen: iedereen is van harte welkom als vrijwilliger. Ook als je maar een paar dagen of zelfs één dag beschikbaar bent. Kinderen begeleiden bij de activiteiten geeft enorm veel voldoening.

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.