Uitgebreid nieuwsbericht

8 jun 2022

Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre


Op dinsdag 28 juni is de volgende bijeenkomst in het
Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre.
Het onderwerp van deze avond is :

“De kunst van het bewegen op muziek”

De organisatie is heel blij dat op deze avond Andrew Greenwood, oprichter van SW!TCH2MOVE en internationaal kunst- en bewegingsspecialist, onze gast is. Hij zal ons de kunst van het bewegen op muziek laten beleven. De beweegprogramma’s zijn voor veel mensen geschikt, in het bijzonder voor mensen met dementie.

Het doel: verbeteren en stimuleren van lichamelijke functies, het denkvermogen en algemene gezondheid. Dit programma zorgt voor blijvende positieve gedragsveranderingen!

Belangstellenden zijn van harte welkom op dinsdag 28 juni a.s. Het programma begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.
Toegang is gratis.

De avond vindt zoals gewoonlijk plaats in café zaal De Dommelstroom, Bergstraat 32 in Dommelen.

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.