Uitgebreid nieuwsbericht

3 nov 2021

Wie adopteert een zitbank in Valkenswaard?


De gemeente Valkenswaard breidt jaarlijks het aantal zitbanken in de openbare ruimte uit. We willen daarmee rustgelegenheden bieden aan wandelaars, ontmoetingsplekken creëren voor jong en oud, een plaats ter herinnering bieden (bijvoorbeeld 100-jarigen banken, of andere gelegenheidsbanken), een plaats om het dagelijkse leven te observeren, of eenvoudig om te genieten van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft.

 

Uw ‘eigen’ zitbank in de gemeente?
Om een snellere uitbreiding van het aantal banken te bereiken dan binnen het gemeentelijk budget mogelijk is, biedt de gemeente nu bedrijven, instellingen en particulieren de gelegenheid om via financiële adoptie een zitbank toe te voegen aan de bestaande voorraad. De organisatie of persoon die een bank adopteert, mag meebeslissen over de locatie waar de bank komt en mag een keuze maken uit het gebruikelijke assortiment van banken dat de gemeente plaatst. Er komt ook een naamplaatje op ‘uw’ bank als blijvende herinnering dat u de betreffende bank mogelijk heeft gemaakt. Het onderhoud en beheer komen voor rekening van de gemeente.
 
Meer informatie
Heeft u interesse om een bank te adopteren en wilt u meer weten over de voorwaarden? Neem dan contact op met de heer P. Hoeks van het team Beheer & Uitvoering via mail peter.hoeks@valkenswaard.nl, of telefonisch via (040) 2083593. Hij is bereikbaar van maandag tot en met woensdag.

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.