Uitgebreid nieuwsbericht

20 nov 2021

Kerstdiner voor leden ouderensoos en leden WeDommelen


De ouderen soos Belleman en WeDommelen willen dit jaar samen een gezellig kerstdiner organiseren. Leden van de ouderensoos Belleman en WeDommelen worden daarom uitgenodigd om samen met de partner en introducé aanwezig te zijn. Het diner wordt gehouden (mits de coronamaatregelen niet aanscherpen) op maandag 13 december in de theaterzaal van de Belleman.

Inloop vanaf 14:30uur, om 15:00uur gaan we aan tafel.

De prijs bedraagt €15,- per persoon, dit is inclusief de wijn en een 4 gangen diner, omlijst met gezellige muziek. 

Aanmelden kan bij de gastvrouwen op de maandagmiddagen in de Belleman of op de woensdagochtend in 't Dommels Plekske en dan graag meteen betalen. De inschrijving sluit op 2 december. 

Bij afzegging na de sluitingsdatum kan er helaas geen geld terug gegeven worden i.v.m. de reeds gedane inkopen!

Graag tot dan!

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.