Uitgebreid nieuwsbericht

20 nov 2021

Kerstdiner voor leden ouderensoos en leden WeDommelen


De ouderen soos Belleman en WeDommelen willen dit jaar samen een gezellig kerstdiner organiseren. Leden van de ouderensoos Belleman en WeDommelen worden daarom uitgenodigd om samen met de partner en introducé aanwezig te zijn. Het diner wordt gehouden (mits de coronamaatregelen niet aanscherpen) op maandag 13 december in de theaterzaal van de Belleman.

Inloop vanaf 14:30uur, om 15:00uur gaan we aan tafel.

De prijs bedraagt €15,- per persoon, dit is inclusief de wijn en een 4 gangen diner, omlijst met gezellige muziek. 

Aanmelden kan bij de gastvrouwen op de maandagmiddagen in de Belleman of op de woensdagochtend in 't Dommels Plekske en dan graag meteen betalen. De inschrijving sluit op 2 december. 

Bij afzegging na de sluitingsdatum kan er helaas geen geld terug gegeven worden i.v.m. de reeds gedane inkopen!

Graag tot dan!

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.