Uitgebreid nieuwsbericht

18 jan 2021

Workshop brandveiligheid


Thema van deze digitale workshop betreft ‘Hoe brandveilig is jouw woning’?

 

De gemeente Valkenswaard organiseert in samenwerking met de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost een aantal digitale workshops in het kader van brandveiligheid. Thema van deze digitale workshop betreft ‘Hoe brandveilig is jouw woning’? De workshop is bedoeld voor inwoners van de gemeente Valkenswaard. Een oud brandweerman gaat in op de meest voorkomende oorzaken van een woningbrand en geeft tips over wat inwoners zelf kunnen doen om een woningbrand te voorkomen.

Datum en tijden

De digitale workshops worden gegeven op onderstaande data en tijden:

Maandag 1 februari van 13.00 – 14.30 uur;
Maandag 1 februari van 19.00 – 20.30 uur;
Woensdag 3 februari van 19.00 – 20.30 uur.

Uitnodiging

In de bijlage vinden jullie de uitnodiging voor de digitale workshops met daarin (onder andere) informatie over de aanmeldprocedure. Op de website van de gemeente Valkenswaard staat ook een aankondiging voor deze workshop, zie https://www.valkenswaard.nl/in-valkenswaard/nieuws_42845/item/workshop-hoe-brandveilig-is-uw-woning-doet-u-mee_96549.html. Ook staat deze workshop deze week in het VW Weekblad.

 

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.