Uitgebreid nieuwsbericht

23 dec 2020

Alzheimercafé Valkenswaard/Waalre gaat digitaal


Een café bezoeken zonder ervoor uit huis te moeten gaan?

Gewoon thuis, achter je digitale scherm….  Wie had het ooit kunnen denken. Toch is vanaf heden Alzheimercafé Valkenswaard/Waalre digitaal te bezoeken. Kwam je al ooit eerder naar De Dommelstroom in Dommelen tijdens een avond van het Alzheimercafé? Dan zul je ongetwijfeld enkele bekende gezichten tegen komen. Dan is het natuurlijk wél zaak dat je weet waar je moet zijn. Zoiets lijkt link maar is eigenlijk heel gemakkelijk. Als je de juiste link maar volgt …

 

Hoe je daar komt? Door deze link te volgen:www.alzheimer-nederland.nl/regios/zuidoost-brabant/eerste-alzheimer-cafe-valkenswaardwaalre-online

Alzheimercafé Valkenswaard/Waalre is een activiteit van Alzheimer Nederland. Het wordt mogelijk gemaakt dankzij een team vrijwilligers. Tevens mede dankzij bijdragen van de gemeenten Waalre en Valkenswaard. De digitale vorm is tot stand gekomen dankzij Schaffels Advies en Projectmanagement. Wil je graag steeds persoonlijk geïnformeerd worden over onze activiteiten? Neem dan contact op met een van de volgende personen:

René van Nieuwkuijk, tel. 06 – 19 37 33 74, email: renevannieuwkuijk@cordaadwelzijn.nl

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.