Uitgebreid nieuwsbericht

30 nov 2020

Nieuwe premies collectieve ziektekostenverzekering via Gemeente Valkenswaard


De gemeente heeft op verzoek van raadsleden VGZ als nieuwe verzekeraar toegevoegd.

Wij willen er u op wijzen dat er een nieuwe berekening is vastgesteld door de gemeente. Met ingang van 2021 wordt 14% van de premie als bijdrage verstrekt. Dit heeft grote consequenties voor de mensen die het CZ uitgebreid pakket hebben. Deze worden geconfronteerd met een forse verhoging van de premie.

Geen actie wil zeggen dat de bestaande wijze van verzekeren automatisch wordt verlengd.

Lees hier meer en bekijk de nieuwe tarieven

 

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.