Uitgebreid nieuwsbericht

2 nov 2020

Komende maand in GeheugensteuN


Boek je leven

 

Verre reizen kun je boeken bij een reisbureau. Dat heeft voor velen al eens de reis van hun leven opgeleverd. Je kunt óók je leven zelf als een reis zien. En die hoef je mooi niet meer te boeken! Daar kun je echter wél een boek over schrijven. Anne Vos zou je daar een specialist in kunnen noemen. Het is een van de elementen van haar werk als logopediste bij Valkenhof. Beroepshalve komt ze mensen tegen die de foto’s uit hun eigen levensverhaal niet zo gemakkelijk meer op kunnen roepen. Die hun levensverhaal wél in beeld zouden willen brengen en dat, met de hulp van Anne, ook daadwerkelijk doen. Dat levert prachtige boeken op. Vergelijkbaar met de Brabantse zwetsbükskes. Graven in het geheugen van een ander; dat is wat Anne daarvoor doet. ‘Hoe is dát nou mogelijk?’ zul je misschien denken. Voor het antwoord op die vraag is hier je kans. Want Anne Vos is te gast bij GeheugensteuN op vrijdag 6 november a.s. om 14 uur. Wijziging voorbehouden. Momenteel is aanmelding vooraf verplicht.

GeheugensteuN is een open inloop op de eerste vrijdag van de maand. Een plezierige plek voor ontmoeting en informatie. Het is bedoeld voor mensen die te maken hebben met vergeetachtigheid (zoals bij burn-out, depressie, niet aangeboren hersenletsel of beginnende dementie). Maar ook voor mensen om hen heen. Zoals familie, buren, vrienden, winkeliers enzovoort. Iedereen met interesse in dit onderwerp is van harte welkom. Het programma bevat zowel terugkerende als eenmalige activiteiten, verzorgd door deskundige medewerkers. GeheugensteuN is een activiteit van Cordaad Welzijn. Aanmelden kan via renevannieuwkuijk@cordaadwelzijn.nl of tel. 06 – 19 37 33 74

Elke eerste vrijdag van de maand van 14 – 16 uur

LET OP: Vanaf deze maand in de Kooningszaal van de Ontmoetingskerk, Julianastraat 12 te Valkenswaard.

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.