Uitgebreid nieuwsbericht

14 okt 2020

Alzheimercafé Valkenswaard/Waalre gaat voorlopig digitaal


Het is even niet anders....

 

Het Alzheimer Café is ontstaan uit zorg voor onze gezondheid. Zorg voor het leren omgaan met iets dat je niet wilt maar tóch gebeurt. In dat geval was dat als je dementie krijgt.

Maar de samenleving kan óók een pandemie krijgen. Corona in dit geval. We willen het  niet maar het gebeurt tóch. Eén van de gevolgen is dat we vooralsnog niet meer samen kunnen komen in het Alzheimercafé Valkenswaard/Waalre. Daarom hebben wij besloten om te proberen het café naar de mensen toe te brengen. Digitaal. Wie weet vinden we tevens manieren om diégenen onder ons die níet digitaal zijn, daar tóch bij te betrekken. Houd de media in de gaten! En ook: https://www.alzheimer-nederland.nl/nieuws/online-alzheimer-cafes.

Vragen?

renevannieuwkuijk@cordaadwelzijn.nl – Tel. 06 - 19373374

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.