Uitgebreid nieuwsbericht

3 sep 2020

Repaircafé Dommelen gaat weer open


Vanaf zaterdag 12 september

 

Na een maandenlange onderbreking opent het repaircafé op 12 september haar deuren weer.

Niet om 10.00 uur maar om 11.00 uur

Locatie: “ons Dommels Plékske”

Van Bruhezedal 1 ( achterkant sporthal de Belleman)

Wel zijn er allerlei beperkingen. Zo zijn er minder vrijwilligers dan normaal met als gevolg dat we deskundigheid missen op sommige gebieden. Ook mag er maar een beperkt aantal mensen in de ruimte toegelaten worden.

Uiteraard houden we ons aan de 1,5 meter regel, vragen we u om niet te komen als u of iemand in uw nabije omgeving corona-gerelateerde klachten heeft en kunt u geen gebruik maken van het toilet. We vragen u zich te houden aan de aanwijzingen van de vrijwilligers.

Meer gegevens vindt u op onze website: 

www.repaircafevalkenswaard.wordpress.com

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.