Uitgebreid nieuwsbericht

3 sep 2020

Repaircafé Dommelen gaat weer open


Vanaf zaterdag 12 september

 

Na een maandenlange onderbreking opent het repaircafé op 12 september haar deuren weer.

Niet om 10.00 uur maar om 11.00 uur

Locatie: “ons Dommels Plékske”

Van Bruhezedal 1 ( achterkant sporthal de Belleman)

Wel zijn er allerlei beperkingen. Zo zijn er minder vrijwilligers dan normaal met als gevolg dat we deskundigheid missen op sommige gebieden. Ook mag er maar een beperkt aantal mensen in de ruimte toegelaten worden.

Uiteraard houden we ons aan de 1,5 meter regel, vragen we u om niet te komen als u of iemand in uw nabije omgeving corona-gerelateerde klachten heeft en kunt u geen gebruik maken van het toilet. We vragen u zich te houden aan de aanwijzingen van de vrijwilligers.

Meer gegevens vindt u op onze website: 

www.repaircafevalkenswaard.wordpress.com

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.