Uitgebreid nieuwsbericht

21 sep 2020

Herstart Alzheimercafé


Het Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre maakt een herstart op dinsdag 29 september a.s.

Vanwege Corona lag het Alzheimer Café de afgelopen maanden stil. Alzheimer Nederland gaf onlangs groen licht en op dinsdag 29 september kunnen mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere geïnteresseerden elkaar weer ontmoeten in het Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre. Het thema zal dan zijn ‘Tijdens en na corona’.

“We hebben onze vaste bezoekers echt gemist,” aldus Annemieke van Dinter, één van de gespreksleiders van het Alzheimercafé. “Natuurlijk organiseren we alles volgens de RIVM maatregelen en de ruimte in De Dommelstroom leent zich hier goed voor. Aanmelden vooraf is verplicht. Als men niet veilig voor je omgeving is, mogen we je niet toelaten. Men mag maximaal met twee personen samen naar het café komen.”

De avond vindt zoals gewoonlijk plaats in café zaal De Dommelstroom, Bergstraat 32 in Dommelen. Aanmelden en nadere informatie kan via het volgende e-mailadres: a.dinter@alzheimervrijwilligers.nl of door te bellen naar 06-20431354.

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.