Uitgebreid nieuwsbericht

17 apr 2020

Werkzaamheden waterleiding bij Norbertusdreef


Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 april gaat Brabant Water de waterleiding vernieuwen bij de Norbertusdreef.

In verband hiermee wordt één rijstrook afgesloten voor verkeer.

Autoverkeer vanaf de Bergstraat richting de Tienendreef is niet mogelijk via de Norbertusdreef. Er wordt met borden een omleidingsroute aangegeven via de Brouwerijdreef.
Verkeer komend vanaf de Tienendreef richting de Bergstraat kan wél gebruik maken van de Norbertusdreef.

Voor (brom)fietsers blijft de Norbertusdreef tijdens het werk gewoon open in beide richtingen.

Omdat het qua verkeer momenteel relatief rustig is en Hurkmans elders werken stil heeft moeten leggen hebben zij ons op het laatste moment verzocht om komende week werkzaamheden uit te voeren op de Norbertusdreef in Dommelen. Hiervoor verwijs ik naar het volgende nieuwsbericht:

www.valkenswaard.nl/in-valkenswaard/nieuws_42845/item/werk-aan-waterleiding-norbertusdreef_94213.html

Wij beseffen ons dat de omgeving hiermee op het laatste moment pas wordt geïnformeerd. Omdat  de overlast beperkt is en de huidige periode helaas om noodgedwongen ingrepen vraagt hebben wij hier mee ingestemd.

Met vragen over het werk, kunt u contact opnemen met de heer R. Jacobs, Gemeente Valkenswaard via telefoonnummer (040) 20 83 444.

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.