Uitgebreid nieuwsbericht

12 mrt 2020

NL-doet middag verzet naar zaterdag 4 april


In verband met het corona-virus verzetten we de NL-doet middag naar zaterdag 4 april.

 

Als u zich hebt opgegeven laat ons even weten via onderstaand mailadres of u ook op 4 april aanwezig bent. Als u zich niet opgegeven hebt voor aanstaande zaterdag maar toch op 4 april zin hebt om mee te doen kunt u zich alsnog opgeven. Hieronder de nieuwe uitnodiging met de juiste datum. 

Daarnaast gaat ons koffie uur volgende week woensdag vooralsnog door. Mochten de richtlijnen worden aangescherpt waardoor het koffie-uur toch niet door kan gaan houden wij u per e-mail op de hoogte. Wel verzoeken we u als u klachten hebt van verkoudheid, hoesten of koorts om thuis te blijven. Wij vertrouwen op uw begrip voor ons standpunt. 

Met vriendelijke groet,

Namens Team Accent op ieders Talent,
Talentenbank Dommelen

Natalie Aarts

Tel: 06-14872397

talentenbank@wedommelen.nl


NLDOET

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.