Uitgebreid nieuwsbericht

12 mrt 2020

NL-doet middag verzet naar zaterdag 4 april


In verband met het corona-virus verzetten we de NL-doet middag naar zaterdag 4 april.

 

Als u zich hebt opgegeven laat ons even weten via onderstaand mailadres of u ook op 4 april aanwezig bent. Als u zich niet opgegeven hebt voor aanstaande zaterdag maar toch op 4 april zin hebt om mee te doen kunt u zich alsnog opgeven. Hieronder de nieuwe uitnodiging met de juiste datum. 

Daarnaast gaat ons koffie uur volgende week woensdag vooralsnog door. Mochten de richtlijnen worden aangescherpt waardoor het koffie-uur toch niet door kan gaan houden wij u per e-mail op de hoogte. Wel verzoeken we u als u klachten hebt van verkoudheid, hoesten of koorts om thuis te blijven. Wij vertrouwen op uw begrip voor ons standpunt. 

Met vriendelijke groet,

Namens Team Accent op ieders Talent,
Talentenbank Dommelen

Natalie Aarts

Tel: 06-14872397

talentenbank@wedommelen.nl


NLDOET

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.