Uitgebreid nieuwsbericht

1 feb 2020

Ontmoetings- en informatiebijeenkomst: Positief mislukken


Vrijdag 7 februari in de Leeszaal van de bibliotheek, Hofnar 16, Valkenswaard

 

Ken jij dat ook? Dat mislukkingen iets goeds opleveren? Mensen die daar veel ervaring mee hebben, kunnen er over mee praten. Natuurlijk; als iets mislukt, krijg je niet wat je het liefste wil. Wij, in onze samenleving houden er niet van als dingen mislopen. Toch is het een doodnormaal verschijnsel waar iedereen voortdurend mee te maken heeft. Je hoeft er ook niet per se geheugenproblemen mee te hebben. Je geheugen kan je echter wél onzeker maken, op het verkeerde been zetten of zelfs in de steek laten. De Inloop van GeheugensteuN biedt een goede gelegenheid om vervelende maar ook mooie mislukkingen met elkaar te delen. Want er ontstaan nieuwe bewegingsmogelijkheden waar het mis loopt.

Wil jij hier bij zijn? Ben je zelf ervaringsdeskundige?

Kom dan op vrijdag 7 februari gerust binnenlopen tussen 14.00 en 16.00 uur.

GeheugensteuN is een open inloop op de eerste vrijdag van de maand. Een plezierige plek voor ontmoeting en informatie. Het is bedoeld voor mensen die te maken hebben met vergeetachtigheid (zoals bij burn-out, depressie, niet aangeboren hersenletsel of beginnende dementie). Maar ook voor mensen om hen heen. Zoals familie, buren, vrienden, winkeliers enzovoort. Iedereen met interesse in dit onderwerp is van harte welkom. Het programma bevat zowel terugkerende als eenmalige activiteiten, verzorgd door deskundige medewerkers. GeheugensteuN is een activiteit van Cordaad Welzijn.

Elke eerste vrijdag van de maand van 14.00 - 16.00 uur in de Leeszaal van de bibliotheek, Hofnar 16 te Valkenswaard.

Verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid

Door de komst van de nieuwe N69 worden de wegen in Dommelen naar verwachting drukker. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er de afgelopen jaren samen met bewoners hard gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de Westerhovenseweg, Brouwerijdreef, Bergstraat, Norbertusdreef, Venbergseweg en Dommelseweg in Valkenswaard. 

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!


Vragen?

We begrijpen dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. We zullen dit samen met de aannemer zoveel mogelijk proberen te beperken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u vragen? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via deze link.