Uitgebreid nieuwsbericht

1 feb 2020

Ontmoetings- en informatiebijeenkomst: Positief mislukken


Vrijdag 7 februari in de Leeszaal van de bibliotheek, Hofnar 16, Valkenswaard

 

Ken jij dat ook? Dat mislukkingen iets goeds opleveren? Mensen die daar veel ervaring mee hebben, kunnen er over mee praten. Natuurlijk; als iets mislukt, krijg je niet wat je het liefste wil. Wij, in onze samenleving houden er niet van als dingen mislopen. Toch is het een doodnormaal verschijnsel waar iedereen voortdurend mee te maken heeft. Je hoeft er ook niet per se geheugenproblemen mee te hebben. Je geheugen kan je echter wél onzeker maken, op het verkeerde been zetten of zelfs in de steek laten. De Inloop van GeheugensteuN biedt een goede gelegenheid om vervelende maar ook mooie mislukkingen met elkaar te delen. Want er ontstaan nieuwe bewegingsmogelijkheden waar het mis loopt.

Wil jij hier bij zijn? Ben je zelf ervaringsdeskundige?

Kom dan op vrijdag 7 februari gerust binnenlopen tussen 14.00 en 16.00 uur.

GeheugensteuN is een open inloop op de eerste vrijdag van de maand. Een plezierige plek voor ontmoeting en informatie. Het is bedoeld voor mensen die te maken hebben met vergeetachtigheid (zoals bij burn-out, depressie, niet aangeboren hersenletsel of beginnende dementie). Maar ook voor mensen om hen heen. Zoals familie, buren, vrienden, winkeliers enzovoort. Iedereen met interesse in dit onderwerp is van harte welkom. Het programma bevat zowel terugkerende als eenmalige activiteiten, verzorgd door deskundige medewerkers. GeheugensteuN is een activiteit van Cordaad Welzijn.

Elke eerste vrijdag van de maand van 14.00 - 16.00 uur in de Leeszaal van de bibliotheek, Hofnar 16 te Valkenswaard.

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.