Uitgebreid nieuwsbericht

1 feb 2020

Inloopbijeenkomst waterwet Keersopperbeemden


Donderdag 13 februari, vrije inloop tussen 15.00 uur en 21.00 uur
Locatie: “Informatiecentrum N69” - Braambos 5 in Westerhoven

 

Waterschap De Dommel wil aan de slag met de herinrichting van het beekdal van de Keersop nabij de Keersopperbeemden. Het projectgebied van dit project beslaat het dal van de Keersop tussen de Valentinuskapel bij Westerhoven tot aan de Loonderweg bij Dommelen. Op dit moment zijn de inrichtingsmaatregelen uit het projectplan waterwet bekend en willen we deze graag met u delen.

Inloopbijeenkomst donderdag 13 februari 2020
We nodigen u graag uit voor een inloopbijeenkomst om het ontwerp projectplan waterwet van de Keersopperbeemden te bekijken. Hierbij bieden we u vanuit verschillende invalshoeken informatie aan, namelijk vanuit: water, natuur, landschap & recreatie en een doorkijk naar de gehele Keersop. Verder laten we zien welke veranderingen de inrichtingsmaatregelen met zich mee brengen. Daarnaast is er ook informatie beschikbaar over de aanleg van de nieuwe N69. Er zijn medewerkers van de gemeenten Bergeijk en Valkenswaard, Provincie Noord-Brabant, aannemer Boskalis en het waterschap aanwezig.

Datum: 13 februari 2020
Tijd: vrije inloop, u bent welkom tussen 15.00 uur en 21.00 uur
Locatie: “Informatiecentrum N69” - Braambos 5 in Westerhoven

Inspraak en vervolg
Het ontwerp projectplan waterwet Keersopperbeemden ligt vanaf maart 2020 gedurende zes weken in de inspraak. De definitieve datum wordt tijdens de inloopbijeenkomst gecommuniceerd. Via deze inloopbijeenkomst hopen we uw mogelijke vragen te kunnen beantwoorden. Op basis van de inspraak werken we een definitief projectplan uit. Daarover
neemt ons dagelijks bestuur in februari 2020 een besluit. Dan staat dit open voor beroep. Op dit moment staat de uitvoering voor 2021 in de planning.

Als u naar aanleiding van deze uitnodiging opmerkingen of vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met Lenna van Kollenburg (0411-618 555 of lvkollenburg@dommel.nl).

Met vriendelijke groet,
Waterschap De Dommel

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.