Uitgebreid nieuwsbericht

27 feb 2020

Alzheimer Café


Onderwerp dinsdag 31 maart: gedragsverandering bij dementie. Café-zaal Dommelstroom van 19.30 tot 21.00 uur.

 

De verschijnselen van dementie verschillen van persoon en per ziekte. Veel mensen krijgen te maken met veranderingen in gedrag en karakter. Dit heeft niet alleen gevolgen voor de persoon die het treft, maar ook voor zijn/haar omgeving. Hoe komt het dat iemand die altijd actief was verandert naar iemand die nergens zin in heeft. Of dat iemand in gezelschap onrustig wordt of ongepaste grapjes maakt. Hoe kan men het beste met veranderd gedrag omgaan? Het onderwerp wordt besproken met Renée Emmaneel-van de Ven, geriatrieverpleegkundige van MMC Veldhoven. En de aanwezigen worden direct betrokken bij het onderwerp.

De locatie is als vanouds café-zaal Dommelstroom in Dommelen (Bergstraat 32). Het programma begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur.

N69 Grenscorridor

De komende tijd zal de nieuwe N69 van grote invloed zijn op Dommelen. De bouw start op korte termijn en ook (en vooral) voor Dommelen gaat dit veel betekenen. We Dommelen zal nadrukkelijk partij zijn in alles wat op ons af komt en mede bijeenkomsten organiseren en meningen verzamelen.

Hou deze website goed in de gaten voor het laatste actuele nieuws!

Meer over de N69:
De Nieuwe verbinding N69 wordt in opdracht van provincie Noord-Brabant gerealiseerd door Boskalis Nederland. Het project is onderdeel van de totaaloplossing Grenscorridor N69.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden, klik dan op deze link: www.grenscorridorN69.nl
Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen, schrijf dan in via: www.grenscorridorN69.nl/nieuwsbrief
Bekijk ontwerp en werkzaamheden op www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

Boskalis
Voor vragen met betrekking tot bouwwerkzaamheden Nieuwe N69, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer 06-50072036 of per mail: infoN69@boskalis.com.

Provincie Noord-Brabant
Voor overige vragen, die geen betrekking hebben op de bouwwerkzaamheden, kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Brabant, opdrachtgever van de Nieuwe verbinding N69. Dat kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-52794085 of per mail N69@brabant.nl.